*

Vasuri Jaska Rohkeutta on välittää.

Kaikki blogit puheenaiheesta vanhus

"Vanhus ajoi moottoritiellä väärään suuntaan"

 

 

 

 

Aina aika-ajoin on tuo otsikon uutinen lehdissä, olen ihmetellyt minkälaisia paapparaisia rattiin päästetäänkään, olisiko ajokortille asetettava jokin yläikäraja. Jenkeissähän saa todella varoa noita violettitukkaisia satavuotiaita mummeleita, jotka paahtavat suojatien yli sama mikä valon väri.

Viranhaltijat toimii ja hyvät veljet auttaa

Viimeisten kuukausien aikana on tullut kohdattua jos jonkinlaista epäkohtaa joita tapahtuu tavallisille ihmisille meidän maassa. Omalta osaltani kuunnellessani näitä ihmisiä alkaa jo pinna pikku hiljaa kiristyä. Seuraavat tapaukset liittyy siis suoraan mielivaltaiseen toimintaan mitä täällä tapahtuu. Koska Karpolla ei enää ole asiaa, niin minulla on ja tässä tulee osa 1. Seuraava kertoo siitä, miten nyky-Suomessa saa oikeutta, kun teet virkamiehestä valituksen. (Ei kuitenkaan liity tähän tapaukseen.)

Vanhusten palvelut kaikkien puheissa nyt

Kaikissa medioissa, varsinkin somessa, on nyt monia kannanottoja ikääntyneiden palveluihin. On niin kovin helppoa moittia niitä ja yrittää hankkia sillä äänestäjiä. Toki ikääntyneiden palveluissa on kehittämisen varaa, mutta moni asia on paljon paremmin kuin 10-15 vuotta sitten. Blogissani aiheesta lisää:

http://www.seijamuurinen.net/vanhuspalvelut-kaikkien-puheissa-nyt-13-4-2015/

Vihreä armeija

Vihreä armeija Yle uutissivut: Australia aikoo palkata yli 15 000 nuorta niin sanottuun ”vihreään armeijaan”, Suunnitelman mukaan projektiin osallistuvat nuoret esimerkiksi istuttavat puita, puhdistavat jokia, kunnostavat kulttuuriperintökohteita ja käyvät läpi uhanalaisia lajeja. http://yle.fi/uutiset/australia_aikoo_perustaa_vihrean_armeijan_ymparist... --- Saman voisi tehdä Suomessa ja muutenkin ajanmukaistaa maanpuolustusta : Antaako sotilaiden ylpeys periksi?

 

Joulun kummalliset uutiset - Vanhus ja kissa

Totutusti oma Jouluni 2013 vierähti jälleen työn merkeissä Pohjois-Lapissa. Tapani mukaan työvuoron jälkeen istahdan toviksi silmäilemään netistä, mitä maailmalla on tapahtunut? Lukijathan silloin jo tavallisesti nukkuvat. Minä ryhdyn kirjoittamaan, jos asiantynkää on?

Iltapäivälehdet uutisoivat kissarievusta, joka märkänä ja henkitoreissaan pelastettiin eläinklinikalle Helsingissä.

Oi Suomi, maa joka uskoo tylsistymisen paranevan makaamalla.

Oi Suomi, maa joka uskoo tylsistymisen paranevan makaamalla. (Mutta uskovatko G8 maat?)

 

 

Elämme eläkeläisten/vanhusten sorto-aikaa!

Onko vanhusten kohtelu on vääryys?

Vanhuspalvelulain tarkoitus on tukea ikääntyville hyvinvointia, parantaa mahdollisuuksia osallistua elinoloihin vaikuttaviin päätösten valmisteluun sekä parantaa mahdollisuutta saada laadukkaita sosiaali-ja terveyspalveluita.

VANHUSTEN HOITOON TARVITAAN LÄMMINTÄ SYDÄNTÄ JA TERVETTÄ JÄRKEÄ!

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä